Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem hagyják nyugodni Whitney Houstont

Finoman szólva sem minden New Jerseyben adót fizető amerikai lelkesedik azért, hogy közel 200 ezer dollár közpénz ment el Whitney Houston (egyébként zártkörű) temetésére.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Fokozódó botrány a Whitney Houston-kép körül

Miként várható volt, nem nyugszanak a kedélyek ama bizonyos fénykép körül, melyet valaki az énekesnő nyitott koporsójánál készített, és melyet egy amerikai bulvárlap címoldalán hozott le.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

3 Tovább

Veszélyben volt Károly herceg testi épsége

A volt brit kormányfő bizalmas állítja: Vilmos hercegnek azért kellett édesanyja koporsója mögött lépdelnie, mert az udvar attól tartott, egyébként veszélybe kerülhet Károly walesi herceg testi épsége Diana temetésén.

Több pikáns részlet is napvilágra került a brit belpolitika legtitkosabb bugyraiból abban a könyvben, melyet Tony Blair egykori kommunikációs tanácsadója, Alastair Campbell írt. Bár már film is készült a Diana hercegnő halálát követő napok, hetek történéseiről (Helen Mirren emlékezetes alakításával), mégis, közel másfél évtizeddel a történtek után is derülnek még ki meglepő részletek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek