Miként várható volt, nem nyugszanak a kedélyek ama bizonyos fénykép körül, melyet valaki az énekesnő nyitott koporsójánál készített, és melyet egy amerikai bulvárlap címoldalán hozott le.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon és a Twitter-en!

A héten mi is foglalkoztunk a Whitney Houston nyitott ravatalánál készült fotóval, mely a szigorúan zártkörű családi búcsúztatón készített (és adott el...) egy (egyelőre) ismeretlen illető.

A kép a héten meg is jelent az amerikai szennylap, a National Enquirer címlapján, a Whitney: az utolsó fotó!” cím mellett. A lap, amely azt természetesen nem árulja el, kitől szerezte (alighanem: vette) a képet. (A magazin címlapját kikockázva közöljük.)

Soha nem tennénk ilyesmit”

A temetkezési vállalat tulajdonosa vehemensen tagadja, hogy bármi köze lenne az esethez, Carolyn Whighamet saját bevallása szerint megviselte az ügy.

Nem mi készítettük a fotót. Nem mi bocsátottuk áruba. Soha nem tennénk ilyesmit” - nyilatkozta a nő a New York Daily Newsnak. Carolyn Whigham azt mondta, régi barátság fűzte a múlt héten örök nyugalomra helyezett, 48 éves korában tragikus körülmények között elhunyt énekesnőhöz.

Whitney a barátom volt. Én repültem el Los Angelesbe, és hoztam el a holttestét a halottkém hivatalából. Mindent megtettem, hogy megvédjem a kíváncsiskodóktól” - tette hozzá.

A vállalkozó aggódik

A temetkezési vállalkozó (aki immár második generációsként irányítja a családi üzletet) azt mondta, a kép megjelenése után rengeteg emailt kapott felháborodott rajongóktól, és félti a munkatársai biztonságát.

Aggódom a kollégáimért, és aggódom saját magam miatt is. A cég 1943 óta működik, a nevem, a személyiségem is egyben. Őszintén szólva egy élet munkája van benne. Sosem tennénk ilyesmit” - mondta.

A család felháborodott

Teljesen érthető módon Whitney Houston édesanyját és lányát is mélyen megrázta és felháborított a fénykép nyilvánosságra kerülése. „A család a kép alapján biztosra veszi, hogy az a temetkezési vállalatnál készült, de ötletük sincs, ki fotózhatta” - mondta egy, a Houston-családhoz közeli forrás.

Whitney Houston február 11-én, 48 éves korában hunyt el egy Beverly Hills-i szálloda lakosztályában. A Los Angeles-i halottkém szóvivője szerint bár az énekesnő szobájában több doboz vényköteles gyógyszert találtak, hivatalosan egyelőre nem állapították meg a halál okát.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Így készülnek az Oscar-gálára 

Így tesz tönkre a lottóötös

Falu sürgősen, akciósan eladó!

A leggazdagabb amerikai elnökök

Szexizmus és kokain: hirdetések a múltból