Úgy is fogalmazhatnánk, megint lecsapott a szenzációhajhász, semmire tekintettel nem lévő bulvármédia. Ezúttal az amerikai National Enquirer képében, amely mostani számának címlapján egy, az elhunyt énekesnőt a nyitott koporsóban megmutató fotót publikál. Szerintünk ez undorító.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

Whitney: az utolsó fotó!” - ezzel a harsogó címmel jelenik meg a héten a National Enquirer, és az amerikai bulvárlap valóban le is közli az elhunyt énekesnőről készült utolsó képet: a nyitott koporsóban.

A fotó a New Jersey-i Whigham Halottasházban készült, szinte biztosan a 48 éves korában tragikus körülmények között elhunyt énekesnő zártkörű (…) búcsúztatóján. Legalábbis ezt állítja a lap, amely azt természetesen nem árulja el, kitől szerezte (alighanem: vette) a képet. (A magazin címlapját kikockázva közöljük.)

Beszéltem a családdal, akik arra kértek, semmit ne fűzzek hozzá a dologhoz” - ennyit volt hajlandó nyilatkozni az ügy kapcsán Carolyn Whigham temetkezési vállalkozó.

A február 11-én elhunyt Whitney Houstont szombaton helyezték végső nyugalomra, temetésén megjelent Mariah Carey, Oprah Winfrey és Kevin Costner, aki beszéddel búcsúztatta egykori színészpartnerét.

A magunk részéről hadd tegyünk annyit hozzá: miközben a sztárságnak velejárója a kiemelt médiafigyelem és érthető a közönség érdeklődése, van egy határ, amin szerintünk nem szabad átlépni. A National Enquirer most túllépte ezt a határt, mert amit tettek, az túlmegy minden jóízlésen és sérti az elhunyt emlékét és a család privát szféráját.

A kommentekben várjuk a véleményeket!

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Falu sürgősen, akciósan eladó!

A leggazdagabb amerikai elnökök

Szexizmus és kokain: hirdetések a múltból

Halálos hotelek

Luxusban józanodnak a sztárok