Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utazzon igazán egzotikus helyekre!

Unja már, hogy mindenki ugyanoda jár nyaralni? Szeretne valami váratlan, meglepő döntést hozni? Olyan helyre menne, ahová mások nem járnak? Akkor kattintás után segítünk!

2 Tovább

A leghihetetlenebb kastélyok

Rendben, rögtön az elején elismerjük, hogy kastélyban, várban viszonylag kevés az átlagos, szinte mindegyikben van valami különleges. De a különlegesek között is vannak kiemelkedők, olyanok, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni. Ilyenekből állítottunk össze egy csokrot, külön figyelve arra, hogy elérhető távolságban legyenek.

8 Tovább

Így csapnak be a szállodák

A nagy nemzetközi láncok titokban kartelleznek, így húzzák le a vendégeket - állítja a brit The Daily Telegraph. Az alacsonyabb árat kínáló irodák megjárhatják, miként a vendégek is, akik így akár 25 százalékkal is többet fizethetnek a szobákért.

0 Tovább

Béreljen országot Ön is!

Így április vége felé már egyre többen tervezgetik a nyári vakációt. Íme, egy visszautasíthatatlan ajánlat: béreljen ki egy egész országot! Az ajánlat komoly, viszont nem olcsó…

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek