Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Száz év egy fantasztikus videóban

Szinte lehetetlen egy évszázadot (pláne az1911 és 2011 közötti évtizedeket) egyetlen, alig 10 perces videóba bezsúfolni, de próbálkozni azért érdemes, pláne, ha ilyen nagyszerű végeredménye lesz a dolognak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Egy igazán szexi karácsonyi videó

Könnyen lehet, hogy idén nem lesz erotikusabb karácsonyi videó annál, amelyen Doutzen Kroes dalol Mariah Carey klasszikusára. Mindenesetre megmutatjuk.

0 Tovább

Egy lehetetlen parkolás

Nagyvárosban parkolóhelyet találni a világon mindenütt kihívás. Beparkolni arra a bizonyos helyre sokszor még inkább. Az autónál kisebb helyre beparkolni lehetetlen - vagy mégsem?

1 Tovább

Mindenki szenvedélye lesz

Mármint a videójátékozás. Amerikában már az, ott egy felmérés szerint a 2-17 év közötti gyerekek és fiatalok 91 százaléka űzi. Ráadásul robbanásszerűen nőtt a számuk, ami szakemberek szerint az okostelefonok és a táblagépek elterjedésének köszönhető.

0 Tovább

Csak nevess!

Így csütörtökön már mindenki alig várja a hétvégét, mi is így vagyunk ezzel. Ezért úgy döntöttünk, ma megpróbálunk mindenkit megnevettetni.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek