Könnyen lehet, hogy idén nem lesz erotikusabb karácsonyi videó annál, amelyen Doutzen Kroes dalol Mariah Carey klasszikusára. Mindenesetre megmutatjuk.

Egy dolog biztos: a Victoria's Secret modellje messze áll attól, hogy énektudásban akár egy napon lehessen említeni Mariah Carey-vel, ellenben amit a videón előad...

A januárban 27. születésnapját ünneplő holland szupermodell a LOVE magazin ünnepekre kiadott számát reklámozó videóban nem feltétlenül a karácsonyhoz kapcsolódó mozdulatokkal játszik a (férfi)nézőkkel és a kamerával, miközben zöld felsője hol a helyén, hol a nyakában tűnik fel...

A holland szupermodell egyébként már szerepelt az összes jelentősebb divatmagazinban, látható volt a Time, a Vogue, a Harper's Bazaar és a Numero címlapján egyaránt.

Mindemellett szerepel a Calvin Klein, a Gucci, a Tommy Hilfiger, az Escada, a Dolce & Gabbana és a Valentino kampányaiban. Úgyhogy olyan nagyon nem is bánjuk, hogy énekelni nem tud.

Aki az eredetire vágyna (és mert mégis csak mindjárt itt a karácsony), annak vigaszképp íme Mariah Carey eredeti videója is!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

A Facebook-főnök kiszivárgott fotói

Uralkodók meglepő listája

Halálsoron

A volán mögé ülő nők szexelni fognak