Mostanában több olyan videóba is belefutottunk, amelyen viccesen, vagy meghatóan (esetleg mindkét) módon kéri meg a szerelmes ifjú szíve hölgye kezét. (Milyen romantikusak lettünk, nem?) Most kettőt mutatunk meg.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Hol vannak már azok az idők, amikor a szerelmes ifjú letérdelt a választott lány elé és elcsukló hangon (és remegő térdekkel) feltette a nagy kérdést: lennél-e a feleségem? Mostanában elképesztő koreográfiákat találnak ki a férfiak (tegyük hozzá: hála istennek!) és csak remélni tudjuk, hogy majd a házasság is olyan jól sikerül, mint a lánykérés.

Az első videó helyszíne a kaliforniai San José, ahol egy Danny nevű fiatalember vitte el szerelmét, Tinát egy bevásárlóközpontba. Aztán ahogy ott álltak egy kávézó előtt, egyszer csak megszólalt a zene és két lány kezdett táncolni.

Aztán egyre többen csatlakoztak hozzájuk, de Tinának még ekkor sem volt gyanús semmi. Közben a fiú barátai filmezték a jelenetet.

Aztán egyszer csak két kislány berángatja a táncosok közé a fiút, és amikor jön Bruno Mars „Marry You” című dala ahhoz a sorhoz ér, hogy „Hey Baby, I think I want to marry you” (Hé, bébi, azt hiszem, feleségül akarlak venni”), rámutat. Ekkor persze leesik a tantusz.

Őszintén szólva a második lánykérés nekünk jobban tetszik, természetesen itt is Bruno Mars dala szól (rendesen beletalált a tutiba vele...). A fiú itt a szülei házához hívta családi ebédre a lányt, akit aztán a testvére beültetett egy Honda hátuljába, a fejére adott egy fejhallgatót – ami pedig ezután következett, az a szervezés magasiskolája...

Lehet egy ilyen leánykérésre nemet mondani?

A korábbi posztok közül ajánljuk:

A Kennedy-kampány ritka képei

Betiltják a popcornt?

A szépség áldozatai

A luxus fellegvárában

Túl nagy luxus a börtönökben?