Az Egyesült Államok keleti partja az Irene névre keresztelt hurrikántól retteg, bevásárol, pakol és reménykedik... Közben New Yorkban több százezer embert kell evakuálni, az elnök rendkívüli állapotot rendelt el New York államra, és még sorolhatnánk. A Gawker viszont azt gyűjtötte össze, miért is lesz nagyszerű a következő pár nap.

Utoléred magad a tévézéssel

Már amennyiben persze lesz áram, de ha igen, akkor úgy sem nagyon tudsz mást csinálni a házban/lakásban, mint behozod a lemaradást. (Esetleg olvasni is lehet, de ezt már csak halkan tesszük hozzá.)

Lesz szex

Ha meguntad a tévézést (és az olvasást), és van a közeledben valaki, akivel már voltál intimebb kapcsolatban, akkor szinte kizárt, hogy a következő napok szex nélkül teljenek. Egy idő után már nem lesz miről beszélgetni, nem lesz mivel elfoglalni magad... Aztán majd kiderül, hogy 2012. május 28-án hány Irene nevű lány látja majd meg a (feltételezhetően hurrikánmentes) napvilágot.

Aki pedig éppen facér (izé, divatosabban szingli), az könnyen megismerkedhet azzal a csodás nővel / jóképű pasival a szomszédból, hiszen van-e jobb ismerkedő duma a „kölcsön tudsz adni pár elemet?” szövegnél? (Van...)

Vakáció!!

A földalattik lezárva, az utcák tele letört faágakkal, és még sorolhatnánk – szóval jó esély van egy munkaszüneti hétfőre. Esetleg „otthonról dolgozol” majd, ami csak azért nem szabadnap, mert elolvasol néhány emailt.

Tiszták lesznek az utcák

Végül is logikus: sok eső, nagy szél, kevés ember = kevesebb szemét.

Üvegek mindenfelé

Halkan jegyeznénk meg, hogy annak is megvan a hátulütője, ha az ember eszetlen mennyiséget vásárol vízből, vodkából, sörből és egyéb italokból. Például az, hogy nem fogy el és még hónapokig bámulhatod a vodkás üveget, amíg csak el nem fogy belőle minden. Szóval ha nagyon elszántan vásároltál, akkor még hosszú hetekig elég lehet az ital.

Azt eszel, amit akarsz (pontosabban, ami van)

Bezárva lenni egy lakásba hurrikán idején olyan lehet, mint egy nyaralás, legalábbis kaja szempontjából. Hiszen ilyen rendkívüli esetekben az embernek nem kell ragaszkodnia a diétához, nagy a stressz, szóval megengedett egy kis édesség...

...és úgysem emlékszel majd rá

Ha a fentieket végigiszod, végigeszed, akkor van rá esély, hogy észre sem veszed majd a hurrikánt, mi több, olyan másnaposan ébredsz hétfő reggel, mintha csak egy normál hétvége lett volna.

Kivéve az Irene névre keresztelt apróságot...

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti. Jó szórakozást!

Ezeket ki ne hagyja!

Emberevő drogok hódítanak

Meglepő tények szupersztárokról

Így lopnak ők