Érthető módon meglehetős felzúdulást váltott ki egy kis amerikai cég, mely sajátosan értelmezve a takarítást, alsóneműben és meztelenül is vállalja a rendrakást. Mindezt Texasban, ahol ezért nem feltétlenül rajonganak a hatóságok.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A 26 éves Melissa Borrett ötlete tulajdonképpen zseniális a maga egyszerűségében: 100 dolláros órabérért megy takarítani, ezért a pénzért a megrendelő kívánságára fehérneműben vagy akár meztelenül.

A vállalkozás csak februárban indult, de alig két hónap elteltével olyan népszerű lett (feltételezzük nem a hölgyek körében), hogy már három alkalmazottja is van.

Kell-e engedély?

Az üzlet tehát megy, a lubbocki (ez egy kisváros Texasban) rendőrség pedig szimatot kapott, kitalálva, hogy itt tulajdonképpen egy „szexuális jellegű vállalkozásról” van szó, márpedig az engedélyhez kötött, ami Melissa Borrettnek nincs. A büntetés 2000 dollár lehet, ami automatikusan minden nappal, amit a nő dolgozik, tovább nő.

Már maga a tény, hogy az alkalmazottak topless, vagy félmeztelenül vannak, engedélyhez kötött” - nyilatkozta a helyi rendőrség szóvivője.

Tiltja a belső szabályzat

A nő ugyanakkor azt állítja, hogy a cég szabályzata tiltja, hogy az alkalmazottak és a szolgáltatás megrendelői fizikai vagy szexuális kapcsolatot alakítsanak ki.

Ha valamelyik hölgy borravalót fogad el a fizikai kontaktusért, azonnal elbocsátjuk, az ügyfél pedig többet nem rendelheti meg a Lubbock Fantasy Maid Service szolgáltatását” - áll a cég honlapján

Hasonlóképpen, a szabályzatban az is benne van, hogy 18 éven aluli személy jelenlétében a vállalat alkalmazottai nem dolgoznak topless vagy meztelenül.

Visszatérve a rendőrségi vizsgálatra, a szükséges engedély évi 650 dollárba kerül, és letétbe kell helyezni még 5000 dollárt. Melissa Borrett közölte, amennyiben a rendőrség tényleg megpróbálja betiltani a vállalkozását, jogi útra tereli az ügyet.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Az arc nélküli fiú

Nem hagyják nyugodni Whitney Houstont

A Star Wars és a Ponyvaregény, ahogyan még sosem látta

Húsvéti képekkel a világ körül

Tojásfejű világsztárok