Két fiatal kegyetlenül megvert egy hajléktalant, a döbbenetes esetet videóra vették és feltöltötték az internetre. A rendőrség azóta letartóztatta őket. Sokkoló videó csak felnőtteknek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Az eset az Egyesült Államokban, New Jerseyben történt. Két fiatal (az egyik 20, a másik 17 éves) megtámadott és kegyetlenül bántalmazott egy hajléktalant, az egészet lefilmezte, majd feltöltötte a YouTube-ra.

Az idősebbik, Taylor Giresi a felvételek tanulsága szerint megütötte, rugdosta a hajléktalan, ötven év körüli férfit. Felvételt készítő társa pedig jól hallhatóan biztatja, hogy menjen neki a láthatóan kiszolgáltatott férfinak. Miután megverték, még el is vitték a hajléktalan kerékpárját.

A legkegyetlenebb jelenet talán az, amikor az első ütlegelés után a Taylor Giresi úgy tesz, mint aki megbánta tettét, bocsánatot kér, és arra kéri a vérző orrú férfit, hogy ölelje át. Majd amikor az megteszi, térddel gyomron rúgja.

Az egyelőre nem világos, mikor történt az eset, a rendőrség azt mondja, vasárnap szereztek tudomást a videó létezéséről. A felvételt azóta eltávolították a videómegosztó oldalról.

Taylor Giresit lopással, súlyos testi sértéssel, súlyos testi sértésre való szövetkezéssel, és lopással vádolják, míg társát az utóbbi kettővel.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Rémisztő lánydivat: a csoportos szex

Nézegessen elképesztő hoteleket!

Itt a rémes karácsonyfa-betegség

Hogyan játsszák ki az amerikai zöldkártyát?

A világ legnyomasztóbb Disneylandje

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont