Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akik szembeszálltak a hatalommal

Miközben Kínában elképesztő ütemben épülnek a városok, folyik az infrastruktúra fejlesztése, időről időre akadnak olyan elszánt emberek, akik szembeszállnak a vállalatokkal, a (gazdasági) hatalommal és ez a makacsság hihetetlen helyzeteket eredményez.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

Elképesztő képek a legmagasabb függőhídról

Hol máshol, mint Kínában készülhetnek ilyen képek - egyrészt íme, a világ legmagasabb és leghosszabb függőhídja, másrészt nehezen elképzelhető, hogy a nyugati világban egy munkás minden biztonsági intézkedés nélkül csak így sétálgathasson ekkora mélység felett. Tériszonyosok csak óvatosan...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Hihetetlen szállodaépítés 15 nap alatt

Nem akármilyen teljesítményt mutattak be a kínaiak, akik 15 nap alatt (!!) húztak fel egy 30 emeletes szállodát Csangsa városában. Ami szintén nem mindegy: egyetlen munkás sem sérült meg...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A világ legnyomasztóbb Disneylandje

Ami Ázsia legnagyobb szórakoztató parkjának indult, mára elhagyatott, romokban álló kísértettelep lett. Pekingtől kevesebb mint egy órányi autóútra terül el annak a bizonyítéka, hogy Kínában sem minden sikertörténet.

0 Tovább

A leghátborzongatóbb építkezés

Most hirtelen nagyon nehezen tudnánk ennél rémisztőbb munkát elképzelni. Szerény véleményünk szerint a képek megtekintéséhez is kell idegrendszer, úgyhogy aki nem szeret rettegni, most ne kattintson!

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek