Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akinek megvolt Travolta, Jackson és Cher is

Könyv jelent meg a Ron Galella munkásságából, még ha furcsa is ilyet leírni egy paparazzo kapcsán... de a legendás lesifotós a legnagyobb sztárokat kapta le a legváratlanabb pillanatokban. Válogatás az érdekesebb képek közül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ki lett az év legszebb nője?

Büszkék vagyunk rá, hogy egészen az utolsó pillanatig képesek voltunk ellenállni a különböző Év Ezmegaza választások ismertetésének, de most csúnyán elbuktunk. Persze nem is csoda, hiszen az Év Szépsége szavazás nem csak a hölgyek, hanem az élen kialakult testvérharc miatt is megérdemli figyelmünket.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Egy félreismert sztár

Ha kimondjuk Ashton Kutcher nevét, a legtöbb embernek a legjobb esetben is nem túl színvonalas amerikai filmek jutnak az eszébe, és persze a felesége, Demi Moore. Pedig az amerikai fiatalembernek van egy másik, kevéssé közismert élete is.

1 Tovább

Lady Gaga és a rettegett dugó

Merőben szokatlan módszerhez folyamodott a Los Angeles-i rendőrség, amikor sztárokat keresett meg, hogy a Twitteren keresztül segítsenek nekik a forgalmi dugók közzétételében.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek