Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Agyonvertek a rendőrök egy hajléktalant

Jelenleg is zajlik annak a két rendőrnek a tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy még tavaly nyáron olyan brutálisan megvertek egy hajléktalant, hogy az belehalt sérüléseibe. Videó csak felnőtteknek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

A halál ára

Előre szólunk, hogy a mai poszt témája kissé durva lesz, mégis úgy éreztük, beszélni kell róla. A helyzet az, hogy egy kaliforniai bíró és egy jogászprofesszor három éven keresztül vizsgálódott az államban 1978-ban újra bevezetett halálbüntetés kapcsán. Elsősorban annak gazdasági vonatkozásaira voltak kíváncsiak.

11 Tovább

Legyen Ön is milliomos... börtönőr!

Hatszor olyan nehéz bejutni, mint a Harvadra, viszont akinek sikerül, többet keres, mint aki elvégzi a világ egyik leghíresebb egyetemét. Sok pénz, korai nyugdíj, mégsem biztos, hogy álommeló kaliforniai börtönőrnek lenni.

7 Tovább

Itt laknak a szupergazdagok

Ez itt Gazdagisztán, a csúcsmilliárdosok hona, olyan hely, melyről egy átlagember legjobb esetben is csak álmodozhat. Legyen az 120 szobás kastély, vagy saját szigeten található kéjlak, egy dolog közös bennük: a számunkra elképzelhetetlen luxus.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek