Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutális balesetek az autózás hőskorából

Az 1920-30-as évek volt az autózás első aranykora, ekkor vált az autó első ízben tömegcikké. A húszas éves végére a Ford T-modell már sokak számára elérhetővé vált, a sok jármű miatt egyre több lett a baleset is.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Íme, a világ legkisebb autója!

Akár a liftbe is befér a világ legkisebb autója, amelyből hamarosan megkezdődik a sorozatgyártás. Őszinte érdeklődéssel várjuk, vajon sikerül-e betörnie a piacra, vagy megmarad érdekes kezdeményezésnek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Drámai tudatlanság az utakon

Egy brit felmérés szerint a szigetországban jogosítvánnyal rendelkezők mintegy kétharmada sokszor a legalapvetőbb ismeretek hiányában ül autóba. A megkérdezettek egyharmada beismerte: egyszerűen az előtte haladó autót követi.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Nők, szivar és..

...autólegendák az 50-es évekből: aki még soha nem járt ott, annak alighanem ez ugrik be elsőként Kubáról. A nők megvannak, a szivar is, a legendás, hatalmas amerikai autócsodák azonban eltűnőben a havannai utakról.

0 Tovább

A legviccesebb parkolások

Rendben, néha mindenki szenved egy kicsit a parkolással, de amit a következő képeken láthatunk, az több, mint szerencsétlenkedés.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek