Akár a liftbe is befér a világ legkisebb autója, amelyből hamarosan megkezdődik a sorozatgyártás. Őszinte érdeklődéssel várjuk, vajon sikerül-e betörnie a piacra, vagy megmarad érdekes kezdeményezésnek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Mindössze egy méter széles, 1,5 méter magas és 350 kilogrammot nyom a világ legkisebb autója. A Volpe fantázianévre hallgató darabot némi túlzással akár az iroda sarkába is be lehet állítani, mert nem sokkal nagyobb, mint egy termetesebb bicikli...

Mondjuk hosszú távra nem indulnánk el vele, hiszen a csúcssebessége alig éri el az 50 km / órát, de hát nem is országjárásra tervezték ezt az elektromos autót, mely a Bugatti és a Lotus márkák korábbi tulajdonosának, Romano Artiolinak (a képen) az agyszüleménye.

Őszintén szólva láttunk már pár hasonló kezdeményezést, némelyik sikeres volt, némelyik nyomtalanul tűnt el az utakról, szóval kíváncsian várjuk, miként zajlik majd a Volpe története.

Ja, és még valami: az Európában jövő év első felében forgalomba kerülő autó hivatalosan motorkerékpárnak számít, szóval még csak személyautóra érvényes jogosítvány sem kell hozzá.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Szex a halál után?

Kutyavilág: döbbenetes bánásmód

New York eddig sosem látott képeken

Jennifer Aniston bazi nagy görög lagzija

Korrupcióval terjeszkedett a hipermarketlánc