Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akiket nem érdekel a szex

Kissé nehéz elhinni, ennek ellenére igaz: egy friss felmérés szerint minden harmadik 16-19 éves japán fiatal férfi lenézi a szexet, vagy jobb esetben egyszerűen csak nem érdekli.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

9 Tovább

Mennyibe kerül a csábítás?

Nem meglepő: sokba. Nagyon. A brit szinglik például évente 3 milliárd fontot (durván 1000 milliárd forintot) költenek randizásra, a kimutatás szerint 37 millió randevú zajlik le, átlagosan 47 fontos egységáron.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ezek megőrültek!

A Fekete Péntek különleges nap az amerikai fogyasztói kultúra életében: az üzletek, kereskedők ilyenkor nagyon komoly árengedményeket alkalmaznak, amitől viszont a vásárlók megvadulnak és csapatostul rohanják meg a boltokat (hogy olyat vásároljanak, amire valószínűleg semmi szükségük...).

0 Tovább

Csak szegények és gazdagok maradnak

Egyre több jel mutat arra, hogy befellegzett a hagyományos középosztálynak. Nem (csak) Magyarroszágon, hanem az Egyesült Államokban, ahol már a nagy cégek is kezdik elfelejteni az eddig a vásárlóik többségét adó réteget.

4 Tovább

Övék a legnagyobb

A Walmart áruházlánc Amerika legnagyobb vállalata. Tavaly annyi pénzt hagytak nála a vásárlók, mint amennyit az Egyesült Államok a fiatalok és az idősek egészségügyi ellátására költött. Ha ország lenne, övé lenne a világ 25. legnagyobb gazdasága.

0 Tovább

Minden idők legnagyobb bukásai

Emberek, akiknek mindenük megvolt, akik szakmájukban sikert sikerre halmoztak, mégis, a mennyországból a pokolba vezetett az útjuk. Sorstragédiák OJ Simpsontól Jerry Lee Lewisig.

4 Tovább

Milliárdos titánok harca

Az egyik a világ leggazdagabb embere, de nem elégszik meg ezzel, összetörné a másikat. A másik szemet vetett a leggazdagabb monopóliumára. A harc epikus, kimenetele sok kérdésre választ adhat.

0 Tovább

Hova tűnt a gazdag elit?

A középosztály tündöklése és a munkásosztály bukása - így lehetne röviden összefoglalni azt az eddig soha nem látott mértékű felmérést, mellyel Nagy-Britanniában mérték fel a társadalom tagozódását.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek