Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar sofőr brit botránya: "Azok csak gyerekek"

A magyar férfi 11 embert (köztük négy gyereket a lezárt csomagtérben) gyömöszölt be az autójába, melynek nem volt biztosítása sem. Amikor bevitték a rendőrségre, akkor sem érdekelte különösebben a gyerekek biztonsága.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Marha lassan mássz át a falon!

Hála istennek egyre többen játszanak velünk, így egyre több a vicces, vagy éppen elgondolkodtató címadás is. Ezúttal Hadrik-Hajós Angi nyert jó sok lájkkal Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Büntetni kellene a túl lassú vezetőket?

Abban mindenki egyetért, hogy a gyorshajtás veszélyes és büntetendő cselekmény. De mi van azokkal, akik túl lassan vezetnek? Egy brit közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek fele támogatná a túl lassan hajtók büntetését. És Ön?


18 Tovább

Lady Gaga és a rettegett dugó

Merőben szokatlan módszerhez folyamodott a Los Angeles-i rendőrség, amikor sztárokat keresett meg, hogy a Twitteren keresztül segítsenek nekik a forgalmi dugók közzétételében.

0 Tovább

Az utasok tehetnek a balesetekről?

Ha ez így túlzás is, egy felmérés szerint a balesetek jelentős százalékáért a sofőrök figyelmét elvonó, őket felidegesítő utasok felelősek. Ennek ellenére sofőrből szinte mindenki irritáló utassá válik, amint átül az utasülések egyikébe.

0 Tovább

A parkoló elefánt és a túl hangos zene esete

Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államokban az elefánt után is kell parkolási díjat fizetni? Vagy hogy van ország, ahol autó híján a kerékpártól tiltják el a nőket? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Második rész.

1 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek