Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hova tűnik a szex?

Egy friss felmérés szerint a nők a kapcsolat minden hónapjában veszítenek valamennyit a szexuális vágyból, míg a férfiaknál az érték nem változik. Na, most mi lesz?

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

5 Tovább

A cukor az új cigaretta

A cukor olyan veszélyes, hogy a dohányhoz és az alkoholhoz hasonló szigorral kellene kezelni - állítják szakemberek, akik szerint a cukor évente 35 millió ember haláláért felelős közvetve a diabéteszen, a szívbetegségeken és a rákon keresztül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

5 Tovább

Mítoszok szexről és válságról

Rengeteg mítosz kering a középkorúvá válók életminőségéről, benne arról, hogy eltűnik a vágy, a férfiak fiatalabbra cseréli öregecskedő feleségüket, romlik az egészség, és még folytathatnánk. Megnézzük, mennyi igaz belőle.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ki nem utálja a politikusokat?

Mi az, ami népszerűtlenebb a többnejűségnél, az olajszennyeződésnél és a kommunizmusnál? Az amerikai kongresszus. Úgyhogy a címben feltett kérdésre elég nehéz válaszolni, mert szinte mindenki.

0 Tovább

Mi lett volna, ha...?

Vallomással kell kezdenünk: imádjuk az alternatív történelmeket, a találgatásokat, a "mi lett volna, ha..." kezdetű játékot. Így aztán nem volt kérdés, hogy rávetjók magunkat az elmúlt bő évtized világtörténelmének egyik legizgalmasabb kérdésére: mi lett volna, ha nem a republikánus George Bush, hanem a demokrata Al Gore nyeri a 2000-es amerikai elnökválasztást?

1 Tovább

Amikor nem kell a szex

A keveset alvó férfiak tesztoszteronszintje jelentősen alacsonyabb, így aztán nehezebben teljesítenek az ágyban. Ha ez nem lenne elég, még szívproblémáik is lehetnek, ráadásul a stroke és a diabétesz is veszélyeztetheti őket.

0 Tovább

Hova tűnt a gazdag elit?

A középosztály tündöklése és a munkásosztály bukása - így lehetne röviden összefoglalni azt az eddig soha nem látott mértékű felmérést, mellyel Nagy-Britanniában mérték fel a társadalom tagozódását.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek