Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy csodás átalakulás képei

Dubaj mára már fogalommá vált (és most nem a magyar hölgyek érdekes kalandjaira gondolunk, bár alighanem az egy meglehetősen népszerű poszt lenne, de ellenállunk a csábításnak), egy egész térség fejlődésének jelképe lett a közel-keleti emirátus. Az idáig vezető hosszú útról számolnak be a most következő képek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szexizmus és kokain: hirdetések a múltból

Kokain a fogfájásra. Cigiző orvosok. A kóla, amit nem lehet elég korán elkezdeni... Ma már aligha lenne elképzelhető, hogy bármelyik hirdetés megjelenhessen, de bő fél évszázaddal ezelőtt teljesen természetesek voltak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

0 Tovább

Száz év egy fantasztikus videóban

Szinte lehetetlen egy évszázadot (pláne az1911 és 2011 közötti évtizedeket) egyetlen, alig 10 perces videóba bezsúfolni, de próbálkozni azért érdemes, pláne, ha ilyen nagyszerű végeredménye lesz a dolognak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ilyen volt a világ 100 éve – színesben!

Egészen elképesztő fotókkal búcsúztatjuk az évet itt, a Kívül tágasabbon. A képek száz évvel ezelőtt készültek és színesben mutatják meg azt a világot, amit mi csak fekete-fehérben ismerünk. Csodás utazással kívánunk Boldog Új Évet!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Mi van 9/11 főszereplőivel?

Sokat töprengtünk rajta, de végül úgy döntöttünk, 2011. szeptember 11.-én nem lehet nem emlékezni a tíz évvel ezelőtt történt, Egyesült Államok elleni terrortámadásra. Miután azonban érthető módon a csapból is ez folyik ma, próbáltunk kicsit talán másfajta megközelítést találni - remélhetőleg sikerrel. Nézzük tehát, mi van ma azokkal, akik tíz évvel ezelőtt a hírek élén szerepeltek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek