Minimum kínos helyzetbe keveredett az az amerikai politikus, akiről kiderült, hogy – miközben hivatalosan vadul ellenzi az azonos neműek együttélését - Új-Zélandon titokban spermadonorként működik közre leszbikus párok gyerekvállalásában.

Amikor Bill Johnson 2009-ben elindult Alabama kormányzói székéért, erősen konzervatív keresztény nézeteket vallva szállt harcba egyebek mellett az azonos neműek házasságkötése ellen.

Így aztán az amerikai politikus a legfinomabban szólva is nehéz helyzetben van most, hogy kiderült, Új-Zélandon, a felesége tudta nélkül spermadonorként próbál meg apává válni, miközben a múlt év nagy részét a christchurchi földrengés utáni helyreállításoknál segédkezve töltötte.

Végre apa lehessen

Az 53 éves Bill Johnson a New Zeland Heraldnak nyilatkozva azt mondta, az egészet azért csinálja, hogy végre biológiailag is apa lehessen, mivel a felesége nem eshet teherbe méhének eltávolítása miatt.

Semmi sincs, amit a feleségem jobban szeretne, mint életet adni közös gyermekünknek. Minden szülő tudja, miért teszem. Ha az élet mást hozott volna, most ne tenném. A szaporodás és a gyermekvállalás olyan alapvető emberi ösztön, mint az evés” - nyilatkozta.

A politikus eddig legkevesebb 9 nőnek szolgált spermadonorként, közülük hárman gyermeket is várnak. A helyzet pikantériája, hogy a lap által megkérdezett érintett nők közül többen is leszbikus kapcsolatban élnek, és hát tudjuk, mi erről Bill Johnson véleménye.

Amikor rákérdeztek nála, az amerikai politikus azt mondta, fogalma sem volt a nők szerelmi életéről.

A feleség sokkban

Ha jól belegondolunk, mindezzel eddig nem is lenne különösebb gond, a csavar a történet végén jön – Bill Johnson feleségének ugyanis fogalma sem volt az egészről.

Ez most nagyon, nagyon nehéz időszak a családunknak. Még mindig nem hiszem el, és nagyon fáj, a családunknak sokat kell még tennie, hogy feldolgozza mindezt” - nyilatkozta az asszony az Alabama Press-Registernek.

Amitől rögtön kap az egész történet egy vajszínű árnyalatot...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Halálsoron 2

Brutális képek a kannibál jegesmedvéről

Hol kezdődik a gazdagság?

A Facebook-főnök kiszivárgott fotói