Végy két kisfiút, egy zacskó lisztet és hagyd őket magukra. Majd amikor pár perc múlva visszatérsz, ne ismerj rá a saját nappalidra. Kisgyermekes szülők, figyelem! Tanulságos videó következik.

Az eset az Egyesült Államokban történt, ahol egy édesanya elkövette azt a végzetes hibát, hogy két kisfiát (az egyik egy, a másik hároméves) magukra hagyta a nappaliban. Ami még nem is lett volna akkora baj, csakhogy elérhető közelségben felejtett egy zacskó lisztet is.

Így aztán amikor pár perc múlva visszatért a fürdőszobából, megdöbbentő látvány fogadta: a két kis gazfickó ugyanis ahogy kell, beterítette az egész nappalit liszttel, és boldogan játszott benne. (Jelzem, a maguk szempontjából tökéletesen igazuk is volt...)

Az édesanya nem habozott, felvette az egész jelenetet videóra, majd feltöltötte a YouTube-ra, ahol az (mint az már ilyen esetekben szokás) villámkarriert futott be. (Ha a lenti videó valamiért nem indulna el, ide kattintva megnézheti!)

Ha idáig eljutott, nem maradt más hátra, mint egy kattintás után csatlakozni hozzánk a Facebook-on – nem lesz egyedül, hiszen több mint 3500-an várják!! Ha van Twitter-e, akkor ott se hagyjon ki minket!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Egy zseniális fricska

Halálos injekciót adtak be a kórházban 

"Már nincs bennünk semmi közös” 

Life 75