Az amerikai színész körül az internetnek köszönhetően az utóbbi években a legyőzhetetlenség mítosza alakult ki. Most azonban olyasmire vállalkozott, amibe még neki is beletörhet a bicskája (noha természetesen mi is tudjuk, hogy ez lehetetlen...).

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Lehetetlen nem létezik. Csak olyan, hogy Chuck Norrisnak nincs kedve hozzá.” - Ismerős? Persze, hogy az, hiszen az amerikai színész az egyik leginkább kultikus netes mém, viccek ezrei szólnak róla („Chuck Norris valójában már évek óta meghalt, csak a Halál még nem merte neki megmondani...”).

Most azonban valóban szinte lehetetlen küldetésre vállalkozott, amikor úgy döntött, telefonüzenetben támogatja a keddi alabamai és Mississippi állambeli republikánus elnökjelölt-választáson Newt Gingrichet.

Miközben a feleségem, Jean és én a republikánus vitát néztük, próbáltuk eldönteni, mely jelölt lenne a legesélyesebb egy Obama elnökkel vívott küzdelemben. Nem kézitusára gondolok, bár azt gondolom, abban is nyerne. Jeannel végül úgy döntöttünk, hogy Newt Gingrich az, aki legyőzheti Obamát” - hangzik az üzenet.

Chuck Norris egyébként már januárban jelezte, hogy Newt Gingrichet tartaná az esélyes konzervatív indulónak, mondván, a volt házelnök az, aki képes lehet a regnáló demokrata elnököt és kampánygépezetét legyőzni.

Mindenesetre ez jelenleg elég távolinak tűnik, hiszen Newt Gingrichnek egyelőre arra is csekély az esélye, hogy a legesélyesebbnek tartott Mitt Romneyt megelőzve egyáltalán eljusson az republikánus jelöltségig.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

A kislány, aki öregebb, mint az édesanyja

Akiktől rettegnek a szupermarketek

Káprázatos hotelbelsők szédítő mélységekben

Ötévesen intézetbe küldenék a rossz gyerekeket

Vicces őrület kutyával

A világ az Apokalipszis után