Titánok harca lesz az amerikai elnökválasztás, avagy legyőzheti-e Chuck Norris Barack Obamát? Ez persze csak vicc, az már kevésbé, hogy az erősen konzervatív színész betámadta az elnököt, méghozzá a melegekkel kapcsolatos politikája miatt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Akárcsak filmjeiben, a való életben sem lehet azt állítani Chuck Norrisról, hogy selyempapírba csomagolná a véleményét. Most sem tette, amikor kiállt a Cserkésszövetség (Boy Scouts of America) hírhedten melegellenes politikája mellett.

Az Ammoland.com fegyvertartás-párti oldalon írt véleménycikkében a 72 éves színész erős kritikával illette a BSA egyik magas rangú vezetőségi tagját, James Turley-t azért, mert az kiállt azért, hogy a szervezet beengedje a vezetésbe a melegeket is.

Olyan, mint a hot dog vagy a baseball

Chuck Norris megkérdőjelezte James Turley motivációit, azzal vádolva őt, hogy a „melegpárti” Barack Obama elnökhöz fűződő kapcsolatai mozgatják.

A színész szerint a BSA egyike a legjobb dolgoknak Amerikában, az „életforma olyan alapvető része, mint a hot dog, a baseball és nagyi almáspitéje”.

Vajon véletlen egybeesés-e, hogy a BSA országos vezetőségének tagja, James Turley a szervezet melegeket a vezetésből kitiltó évszázados politikája ellen lépett fel nyilvánosan, és hogy szoros kapcsolat fűzi a melegpárti Obama adminisztrációhoz?” - tette fel a kérdést Chuck Norris, hozzátéve: „Ha két ember ennyire egyformán gondolkodik, akkor biztos, hogy az egyik egyáltalán nem gondolkozik”.

Chuck Norris, amint a hírnévre áhítozik...

A vitába beszállt az egyik leszbikusokat és melegeket képviselő szervezet, a Gay and Lesbian Alliance Against Defamation is, melynek szóvivője azt mondta: „A melegek amerikaiakat támogató hírességek nagyszerű karriert mondhatnak magukénak, míg Chuck Norris a jelek szerint egy hírnévre áhítozó egykori sztár”.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Tanuljon nyelvet erotikával!

Világhírű esküvők világhírű dalai

A legszebb felhőkarcolók a világon

Jó nőket a kormányba!

Hülye kalapok szakmányban