Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Chuck Norris nekiment Obamának

Titánok harca lesz az amerikai elnökválasztás, avagy legyőzheti-e Chuck Norris Barack Obamát? Ez persze csak vicc, az már kevésbé, hogy az erősen konzervatív színész betámadta az elnököt, méghozzá a melegekkel kapcsolatos politikája miatt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Obama-botrány: íme, az eltitkolt képek!

Két évvel az esemény után nyilvánosságra kerültek azok a képek, melyeket a Fehér Ház minden erejével szeretett volna eltitkolni: a sztárokkal megtűzdelt 2009-es Halloween-parti.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Különadó a karácsonyfákra

Nem vicc. Olyannyira nem, hogy már be is jelentették, aztán órákkal később, a hatalmas felháborodás láttán bejelentették, hogy lesz, de nem az idei évtől.

0 Tovább

"Ne szívózz Obamával, ő egy igazi gangsta!"

Az egész világ Oszama bin Laden hétfői meggyilkolásával foglalkozik, elemzők elemeznek, politikusok politizálnak - a hírességek pedig Twittert ragadtak és reagáltak. Vicces, felemelő, butácska reakciók gyűjteménye.

0 Tovább

Hova lett Obama születési bizonyítványa?

Ismét fellángolt a vita az amerikai elnök születési helye körül, miután Hawaii kormányzója nem találja Barack Obama anyakönyvi kivonatát.

3 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek