Az egész világ Oszama bin Laden hétfői meggyilkolásával foglalkozik, elemzők elemeznek, politikusok politizálnak – a hírességek pedig Twittert ragadtak és reagáltak. Vicces, felemelő, butácska reakciók gyűjteménye.

Megerősítették, hogy a DNS egyezik. Oszama bin Ladent ölték meg. A következő alighanem az Obama (sic!! – KT) testéről készített fotók bemutatása lesz. (Spike Lee rendező)

Tudom, hogy Oszama bin Laden halott, de nagyon értékelném, ha egy percre mindannyian megállnánk és a mai napi IGAZI híreire gondolnánk. (Lilly Allen énekesnő)

Rumpupupum Rumpupupum Rumpupupuuum (Rihanna énekesnő)

Őszintén remélem, hogy bin laden nem születik újjá, mint Mariah Carey gyerekei. (Jimmy Kimmel tévés komikus)

Nyugodjon békében mindenki, aki a 911-es támadásban hunyt el. Jöjjenek haza a csapatok, csökkenjen a benzin ára és mindenki éljen boldogan!! (Snoop Dogg rapper)

Wow! Megölték a Mumust! Éreztem, hogy van ma valami a levegőben! A Bin Laden-korszak véget ért! Ki a következő??;^• (Jim Carrey színész)

Hiszek az igazságban… de nem gondoljátok, hogy a szemet szemért elv végén az egész világ vak lesz? (Katy Perry énekesnő)

A testvérem több mint 20 évig szolgálat a seregben. Ma őt és minden bátor, önzetlen katonánk előtt tisztelgek. (Tyra Banks modell, műsorvezető)

Szomáli kalózok, Kadhafi fia, most bin Laden – NE szívózz Obamával, ő egy igazi gangsta!! (Bill Maher komikus)

Éppen landoltam. Nézem a CNN-t, micsoda történelmi pillanat a gyűlölet elleni harcban! (Lady Gaga énekesnő)

Wow. Amikor már azt hittük, Obama képtelen felülmúlni a fehér házi tudósítók vacsoráján mondott beszédét. Pörög a pasas. (Anna Kendrick színésznő)

Wow... Megerősítették. (Jessica Alba színésznő)

Hajrá, USA! (Lindsay Lohan színésznő)

Ma este Obama elnök bejelenti, hogy Clint Eastwood lelőtte Oszama bin Ladent. (Steve Martin színész, komikus)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on (már több mint 1000 fős a klubunk!), az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!