A gázolás az amerikai Houstonban történt, de szokásunktól eltérően a sztorit magát is csak a kattintás után áruljuk el. Egyúttal nagyon határozottan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az erős idegzetűek nyúljanak az egér után!

Az eset még kedd éjszaka történt az Egyesült Államokban található Houston egyik autópályáján. A 49 éves James John Onak a fenti képen látható Mazdával haladt az úton nem sokkal éjfél után.

Az autópálya leállósávjában parkolt egy lerobbant terepjáró, melynek gazdája próbált volna valami segítséget hívni, amikor a Mazda teljes erővel belerohant. Az ütközés olyan erős volt, hogy a 32 éves Fadel Steadmannek leszakadt az egyik lába, a teste pedig részben a szélvédőn maradt, részben berepült az utasülésre.

A történet már eddig is elég borzalmas, de ez mind semmi ahhoz képest, hogy James John Onak tovább vezetett, mintha mi sem történt volna. Rezzenéstelenül hajtott tovább, mígnem a rendőrség pár kilométerrel arrébb egy rutinellenőrzés során megállította.

A közúti ellenőrzést végző Paul Armand érthető módon sokkot kapott a látványtól. Amikor megkérdezte a sofőrt, hogy mégis mi történt, miért nem állt meg, az azt válaszolta, hogy volt egy olyan érzése, mintha elütött volna valamit, de nem volt benne biztos, így továbbhajtott.

Videót ide kattintva nézhet meg.

Előzetesben 

Amikor a rendőr felfedezte a testet az utasülésen, értesítette a kollégáit és elkezdték átkutatni az autópálya-szakaszt. Végül az egyik rendőr megtalálta a Mazda rendszámtábláját, és még valamit, amiről azt feltételezték, hogy Steadmann lába.

 

James John Onak jelenleg cserbenhagyásért és segítségnyújtás elmulasztásáért előzetesben ül, miután nem tudta kifizetni az 55 ezer 500 dolláros óvadékot. Ha bűnösnek találják, 2-10 év börtönt és 10 ezer dollár büntetést kaphat.

Egyébként éppen tíz éve, 2001-ben történt egy hasonló eset. Akkor egy Fort Worth-i, részeg és bedrogozott nő ütött el egy hajléktalant az autójával. Őt viszont nem állította meg rendőr, egyszerűen hazahajtott, szélvédőjén az áldozattal, beállt a garázsba (!!), majd otthagyta a férfit, aki két nap szenvedés után halt meg. A nőt végül jogerősen 50 év (!) börtönre ítélték.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! (És már több mint kétezren vagyunk!!) Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, akkor ajánljuk ezeket is:

Hol a legolcsóbb a benzin?

Az utasok tehetnek a balesetekről?

A halál ára