Egy amerikai felmérés adatai szerint egyre nagyobb arányokat ölt az egészen fiatal (sokszor alig 15 éves) lányok körében a csoportos szexben való részvétel. Több mint a felüket kényszerítik rá...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Az adatokat a Boston University Közegészségügyi Intézete hozta nyilvánosságra, miután 328 lány körben végzett felmérést. Ebből az derült ki, hogy közülük minden hetedik szexelt már több személlyel egyszerre – az átlagéletkoruk pedig nem érte el a 16 évet (egészen pontosan 15,6 év volt).

Az érintett lányok közel fele azt mondta, partnerei nem használtak óvszert és nagyobbik részük bevallása szerint a pornófilmek hatására vettek részt (vagy kényszerítették őket, hogy vegyenek részt) az aktusban.

A lányok ötször akkora eséllyel vettek részt többszereplős aktusban, ha ők vagy barátjuk pornót nézett. Az érintett lányok fele azt mondta, olyasmiket csináltak, amiket a partnerük pornófilmben látott először. Azaz az ilyen filmek befolyásolhatják a tinik szexuális viselkedését” - nyilatkozta az intézet tanára, Emily Rothman. A csoportos szexben részt vett lányok egyharmada vallotta azt, hogy korábban fogyasztott alkoholt vagy kábítószert.

A tanulmány idézett egy másik, az Egyesült Államok északkeleti részén készített felmérést is, mely szerint a fiatalok között egyre „elfogadottabb tevékenység” a szexpartikon való részvétel.

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Nézegessen elképesztő hoteleket!

Itt a rémes karácsonyfa-betegség

Hogyan játsszák ki az amerikai zöldkártyát?

A világ legnyomasztóbb Disneylandje

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont