Húsvét alkalmából egy meglehetősen sajátos ötletet mutatunk be. Egy amerikai férfiú, bizonyos John Lamouranne ugyanis elhatározta, hogy hírességeket készít el – tojásból. A végeredmény egyes esetekben egész jópofa, máskor erős határeset... mindenesetre jó szórakozást!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Még alig fejeződött be tavaly a brit királyi esküvő, John Lamouranne már fogta is a tojásokat és elkészítette Vilmos herceg és Kate Middleton mását. Mit mondjunk, a végeredményt elnézve nem vagyunk feltétlenül meggyőzve – kész szerencse, hogy születtek ennél szerencsésebb próbálkozások is, például a nyitóképként látható Beatles.

Az érthető okokból sokszor Tojásemberként is emlegetett férfi hobbija a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor a lányával elmentek a Disney Worldbe. Az első „áldozat” Miki egér volt.

A ma már 65 éves John Lamouranne azóta több ezer hasonló alkotást készített el, általában libatojásból. „Nehéz megmondani, mennyi ideig tart egy alkotás elkészítése, mert egyszerre négyet-ötöt is csinálok, de általában pár óra alatt elkészülök” - nyilatkozta a férfi, aki nem csak együtteseket és zenészeket, mint például a Rolling Stonest, vagy éppen Jimi Hendrixet alkotta tojásba, hanem híres filmeket is, az itt is látható Blues Brothers-t, vagy éppen a Másnaposokat.

Vagy éppen filmcsillagokat, mint Angelina Jolie és Brad Pitt (a mű sikerességi foka körülbelül a Vilmos és Kate színvonalához hasonlítható...), esetleg ET, a földönkívüli.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Harmatcseppnyi csodák

Jennifer Aniston szerelemről és Brad Pittről

Elképesztő képek a legmagasabb függőhídról

Őrületes rock'n'roll házasságok

Megadnád a jelszavad az állásodért?