Igazán nem akarjuk bántani Justin Biebert (de igen...), sem a kanadai közoktatást (de igen...), ám mégiscsak elgondolkodtató, hogy egy 17 éves fiatalember nem tudja megnevezni a kontinenseket. A tinilányok bálványa ráadásul a tévében, sok millió ember előtt égett le.

Legyél te is Kívül tágasabb-szerző! Csatlakozz a csapathoz, küldj emailt a kivultagasabbKUKAChotmail.com-ra!

Justin Bieber David Letterman Late Show című beszélgetős műsorának vendége volt. Az interjú egy pontján azt találta mondani, nagyon élvezi a sztárságot, például azért, mert már volt az összes kontinensen.

Pechjére a műsorvezető (van egy olyan gyanúnk, hogy nem egészen ártatlanul) lecsapott a lehetőségre és megkérte, ugyan sorolja már fel a kontinenseket. Az ezt követő percek nem vállnak a kanadai közoktatás nagyobb dicsőségére, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Az első előadó, akinek legelső albumáról hét dal is felkerül a Billboard Hot 100-as listájára, és akinek Baby című klipje egy időben a YouTube legnézettebb videója volt és aki ugye bejárta már az egész világot – nos, nem tudta felsorolni a hét kontinenst...

Ami külön érdekes, hogy erős rásegítés kellett neki például egy olyan távoli, jelentéktelen kontinens kitalálásához, mint Európa...

De nem húzzuk tovább az időt, íme a videó (az inkriminált rész 4 percnél kezdődik). Jó szórakozást!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Milliárdokért az utcán

Ötven fiatal rámolt ki egy kisboltot

Egy katasztrófa receptje

Egy zseniális fricska