Mi mással hűsíthetnénk magunkat egy ilyen elképesztő kánikulában, mint egy jó adag fagyival? Na de ekkorával?
Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!
A brit sztárszakács, Heston Blumenthal úgy döntött, ideje a nyarat valamilyen produkcióval emlékezetessé tenni, és mi más lehetne erre méltóbb, mint egy termetes fagylalt? (Annak ellenére is, hogy Nagy-Britanniában jelenleg inkább az esőzésről szólnak a hírek.)
A háromcsillagos Michelin-étteremmel büszkélkedő séf egy több mint 4 méter magas, egy tonnás (!) fagyival állt elő, amit több mint egy hónapig kellett fagyasztani.
A kísérlet nem volt teljes siker, mert a produkció megkoronázása az eperkrém lett volna a fagyi tetején, de a katapulttal kilőtt anyag nem tapadt meg. A látvány azért így is imponáló...
A korábbi rekord 2,5 méter volt, így azt alaposan sikerült túlszárnyalni. Ja, és a fagyit (illetve egy részét) természetesen a végén az összegyűlt bámészkodók között szétosztották.
A korábbi posztok közül ajánljuk:
Legendás sztárok legendás autói
Chuck Norris nekiment Obamának
Utolsó kommentek