Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalok, híresek és gazdagok

Közös jellemzőjük, hogy még nincsenek 30 évesek, ellenben világhírűek és nagyon gazdagok. Vajon ki keresett tavaly többet: Rafael Nadal vagy Roger Federer? Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? Katy Perry vagy Beyoncé? Rögtön elmondjuk.

0 Tovább

A leggazdagabb topmodellek

A Forbes Top10-es listájára 2 millió dollár alatt fel sem lehetett kerülni, de az első három magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az is kiderült, hogy a csúcs nem a csitriké.

0 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

Itt laknak a szupergazdagok

Ez itt Gazdagisztán, a csúcsmilliárdosok hona, olyan hely, melyről egy átlagember legjobb esetben is csak álmodozhat. Legyen az 120 szobás kastély, vagy saját szigeten található kéjlak, egy dolog közös bennük: a számunkra elképzelhetetlen luxus.

0 Tovább

A világ leggazdagabb emberének titkai

A mexikói Carlos Slim 53,5 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere. Vessünk közösen egy pillantást hétköznapjaira, otthonára és életfilozófiájára!

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek