Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jeremy Clarkson „rasszista” botránya

Ismét botrányt kavart a Top Gear Magyarországon is népszerű műsorvezetője. A BBC munkatársa úgy vélte, a nyáron sokat segítene "egy kis rasszizmus" a Heathrow repülőtéren tapasztalható borzalmas várakozás enyhítésében. Még az is lehet, hogy igaza van...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont

A Top Gear Magyarországon is népszerű műsorvezetője már a brit parlamentben is téma, képviselők követelik kirúgását a közszolgálati BBC-ből az utóbbi hetekben elhangzott kijelentései miatt.

4 Tovább

Jeremy Clarkson orwelli szexbotránya

A Top Gear műsorvezetőjét Hugh Grant volt barátnőjével hozták össze a Twitteren, de az orwelli keménységű brit törvények miatt kérdés, valaha kiderül-e az igazság? Vagy akár kiderül-e, hogy kiderülhet-e az igazság. Megmagyarázzuk.

0 Tovább

A provokatív milliomos sztárműsorvezető

A közelmúltban két posztban (itt és itt) is megemlékeztünk Jeremy Clarkson angol műsorvezetőről, aki a BBC-ben gyártott (és világszerte sugárzott) Top Gear című műsor arca, házigazdája és életben tartója. Akkor megígértem, hogy a provokatív idézeteken túl megpróbáljuk bemutatni azt a személyiséget, akinél megosztóbb műsorvezető nem sok van a nyugati féltekén.

0 Tovább

"Sebváltó, sebváltó, gyilkosság"

Imádják, vagy gyűlölik, de közömbös senki sem marad. A brit média fenegyereke, aki hallott már a politikai korrektségről, de kegyetlenül beszólt neki. Jeremy Clarkson legjobb beköpései, 2. rész.

2 Tovább

Az idióta kormányfő és a bölények

Imádják, vagy gyűlölik, de közömbös senki sem marad. A brit média fenegyereke, aki hallott már a politikai korrektségről, de kegyetlenül beszólt annak is. Jeremy Clarkson aranyköpései.

3 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek