Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túl nagy a luxus a börtönökben?

Éles hangon rohant ki a brit börtönökben tapasztalható állapotok ellen Gordon Ramsay. Ám a sztárséf nem a rossz állapotokat kárhoztatta, ellenkezőleg: szerinte túl jó dolguk van a bűnözőknek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Szexuális erőszak a börtönökben

Zéró toleranciát hirdetett az amerikai igazságügy a börtönökben uralkodó szexuális erőszak ellen. A helyzet valóban súlyos, egy kormányzati felmérés szerint kétszer annyi rabot érint, mint korábban gondolták.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Húsz év börtönben ártatlanul

A legtöbb elítélt ártatlanul ül, legalábbis ha hinni lehet maguknak az érintetteknek - ez akkora közhely, hogy már senki oda sem figyel. Néha azonban az élet csavar egy nagyot, és kiderül: mégis vannak, akik tényleg ártatlanul sínylődnek. Egy ilyen történet következik.

3 Tovább

Inkább a börtön mint a munka

A Gucci-vagyon örökösének volt felesége finoman szólva sem hibátlan ember, viszont legalább ragaszkodik az elveihez. Ennek most például az a következménye, hogy börtönben marad.

2 Tovább

Legyen-e pornó a börtönökben?

A kérdésre egyértelműen igennel válaszolnak azok a connecticuti foglyok, akik levélben tiltakoznak az ellen a szerintük tisztességtelen döntés ellen, amely kitiltotta a pornográfiát az amerikai állam börtöneiből.

3 Tovább

Luxusbörtönben a norvég tömeggyilkos?

Norvégia egyik legprogresszívabb börtönébe kerülhet a múlt pénteken 76 halottat követelő kettős merényletet elkövető Anders Behring Breivik. A sok szempontból inkább szállodára, mint büntetés-végrehajtási intézményre hasonlító épületben síkképernyős tévé, hűtő és designerbútorokkal felszereltek a cellák. Tárlatvezetés következik.

11 Tovább

Luxusbörtön: drogok, fegyverek és szex

Képzeljenek el egy börtönt, ahol mindent lehet, csak hazamenni nem: a rabok az udvaron a medence partján iszogatják a whiskyt, szívják a marihuánát és fogadják a bikinis látogatókat. Hogy ilyen börtön nincs? De van és mi mindjárt megmutatjuk!

1 Tovább

Legyen Ön is milliomos... börtönőr!

Hatszor olyan nehéz bejutni, mint a Harvadra, viszont akinek sikerül, többet keres, mint aki elvégzi a világ egyik leghíresebb egyetemét. Sok pénz, korai nyugdíj, mégsem biztos, hogy álommeló kaliforniai börtönőrnek lenni.

7 Tovább

Kifújta az orrát, börtönbe került

Nem vicc: egy férfi azért került rácsok mögé, mert megpróbálta kifújni az orrát egy metróállomáson. Pechjére éppen arra járt egy rendőr - a történet vége pedig az erősítés megérkezése után a börtön lett.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek