Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világhírű esküvők világhírű dalai

Egy esküvő rengeteg szervezés, egyik probléma követi a másikat. A nagy kérdések sorában az egyik: mi legyen a pár első dala? Körülnéztünk, ki mit választott!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Kate és Vilmos egy éve képekben

Ma egy éve, hogy a XXI. század eddig minden bizonnyal legnagyobb figyelmet kiváltó eseménye lezajlott: Vilmos brit herceg (ha minden igaz, leendő király) feleségül vette régi szerelmét, Kate Middletont. Ebből az alkalomból válogattunk az elmúlt 365 nap legjobb képeiből.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Jennifer Aniston bazi nagy görög lagzija?

A hírek szerint Görögországban (egészen pontosan Krétán) lehet Jennifer Aniston közelgő esküvője, legalábbis a színésznő és párja, Justin Theroux állítólag ott kerestek helyszínt a lagzinak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Királyi szex

Harminc éve, Diana és Károly esküvője előtt, még hivatalosan bejelentették, hogy a menyasszony szűz. Vajon kérdés-e ma még Kate Middleton nemi élete?

0 Tovább

Volt szeretők a királyi esküvőn

Volt szeretőktől hemzseg majd Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője. A leendő király négy, majdani hitvese két korábbi partnerét is meghívta a jeles eseményre.

0 Tovább

A kínaiak keresnek Vilmos esküvőjén is

Ez lesz a XXI. századi Nagy-Britannia első meghatározó társadalmi eseménye. Mégis a kínaiak keresnek rajta.

0 Tovább

Egy botrányos esküvő története

A nő tévés személyiség, a férfi a Time Warner nagyhatalmú marketingigazgatója. Álompár is lehettek volna, esküvőjük mégis botrányba fulladt.

Az a pár, melynek frigyén megjelenik a The New York Times magazinjának esküvői rovata, hivatalosan is tagja lesz Manhattan társadalmi elitjének. Amikor Carol Anne Riddell és John Partilla kimondta a boldogító igent, a nagynevű lap fotósa bőszen kattintgatott - mégis botrány lett a dologból. Nem is akármekkora!

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek