Volt szeretőktől hemzseg majd Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője. A leendő király négy, majdani hitvese két korábbi partnerét is meghívta a jeles eseményre.

Minden bizonnyal az év (és némi túlzással: az évtized) társasági eseménye lesz a világon Vilmos brit trónörökös és Kate Middleton esküvője. Nyilván a fiatal lányok egy részének szíve összetört, hogy a fess herceg nem őket választotta, pláne így érezhetnek azok, akiknek erre esélyük is volt egykoron.

Vilmos listája

Vegyük őket sorra! Vilmos meghívottjaként jelen lesz a ceremónián Arabella Musgrave, akinek az volt a pechje, hogy akkori szerelme végül a skóciai St. Andrews egyetemet választotta. Ott ismerkedett meg ugyanis Kate Middletonnal, holott a továbbtanulást megelőző nyáron még Arabella karjaiban kereste a szerelmet.

Hasonlóképpen meghívót kapott Vilmos első szerelme és egyben egyik legjobb barátja, Jecca Craig is, aki már túllépett a hercegen, hiszen a lakodalomra barátjával Philip Kaye-jel érkezik. Állítólag csak barátja volt a hercegnek Olivia Hunt, aki a menyasszonya testvérével együtt járt az Edinburgh-i Egyetemre, és ott lesz Vilmos egy másik közeli barátja, Natalie Milbank is (a férjével egyetemben).

Anno szintén lehetséges jövendőbeliként emlegették a kissé bonyolult nevű Davina Duckworth-Chad is a férjével érkezik. A listát végül zárjuk azzal az Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe-pal (nem tehetünk róla, tényleg így hívják), akivel Vilmosnak még 2004-ben volt kapcsolata.

Kate meghívottjai

Ami Kate Middletont illeti, nála némileg rövidebb a lista. Meghívta azt a Rupert Finchet, akit Vilmosért dobott (elegánsabban fogalmazva: akivel a St. Andrews-t megelőző időszakban járt), valamint azt a barátját, Willem Marxot, akivel korábban állítólag szintén szoros kapcsolatban volt.

Rajtuk kívül természetesen még hemzsegnek majd a neves meghívottak (mást ne mondjunk, David és Victoria Beckham, valamint a rendező Guy Ritchie, de rajtuk kívül természetesen a brit társasági élet színe-java képviselteti magát), de a rendkívül hosszú lista ismertetésétől most eltekintenénk. Talán majd legközelebb…

Fent vagyunk a különböző közösségi oldalakon, a Facebook-on (csak egy lájk és már szórjuk is a sztorikat) és az iwiwen is. Mindkét helyen bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!