A hétvégén volt az első évfordulója Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének. A leendő brit trónörökös és felesége szerény körülmények között ünnepelt. Megmutatjuk, hol töltötték az éjszakát.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Romantikusan kezdődött a brit hercegi pár házassági évfordulója, hiszen az első éjszakát egy vidéki pubban töltötték. Vilmos herceg és Kate gyakorlatilag sokkolták a suffolki Westletonban található Crown Inn személyzetét, amikor vasárnap kora délelőtt megjelentek. Ittak egy italt a barátaikkal, majd elfoglalták az éjszakánként 165 fontos (58 ezer forintos) szobájukat. Ami azért az ő szintjükön gyakorlatilag fapadosnak számít a XII. században épült pubban.

A pár korábban részt vett Kate egyik legközelebbi iskolai barátjának, Hannah Gillinghamnek az esküvőjén.

A pub mind a 34 szobáját lefoglalták az esküvő vendégei számára, a hercegi párt a Hattyú szobában helyezték el, amely a pub honlapja szerint az egyik legszebb, a fürdőszobában hatalmas, kétszemélyes káddal.

Annyit tudtunk, hogy különleges vendégek érkeznek, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Nagyszerű családi esemény volt, laza hangulattal, mindketten igazán boldognak tűntek a barátaikkal” - nyilatkozta később a pubot vezető Gareth Clarke.

Reggelire mindketten szalonnás tükörtojást ettek, majd kijelentkeztek. Ők az első királyi pár, aki nálunk szállt meg. Nem mindennap láthat vendégül az embert valakit, aki a második a trónöröklési sorban” - tette hozzá a férfi.

Azt meg már csak mi tesszük hozzá, hogy a pub alighanem megcsináltak sok száz éves fennállása legnagyobb szerencséjét, hiszen aligha kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljük, milyen roham indul majd a Hattyú szobáért.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Akik szembeszálltak a hatalommal

Fordulat a Kennedy-gyilkosság ügyében?

Íme, a világ legkisebb autója

Kate és Vilmos egy éve képekben

Akinek megvolt Travolta, Cher és Michael Jackson is