Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt töltötte a romantikus éjszakát Vilmos és Kate

A hétvégén volt az első évfordulója Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének. A leendő brit trónörökös és felesége szerény körülmények között ünnepelt. Megmutatjuk, hol töltötték az éjszakát.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Kate és Vilmos egy éve képekben

Ma egy éve, hogy a XXI. század eddig minden bizonnyal legnagyobb figyelmet kiváltó eseménye lezajlott: Vilmos brit herceg (ha minden igaz, leendő király) feleségül vette régi szerelmét, Kate Middletont. Ebből az alkalomból válogattunk az elmúlt 365 nap legjobb képeiből.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ki lett az év legszebb nője?

Büszkék vagyunk rá, hogy egészen az utolsó pillanatig képesek voltunk ellenállni a különböző Év Ezmegaza választások ismertetésének, de most csúnyán elbuktunk. Persze nem is csoda, hiszen az Év Szépsége szavazás nem csak a hölgyek, hanem az élen kialakult testvérharc miatt is megérdemli figyelmünket.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Királyi szex

Harminc éve, Diana és Károly esküvője előtt, még hivatalosan bejelentették, hogy a menyasszony szűz. Vajon kérdés-e ma még Kate Middleton nemi élete?

0 Tovább

Volt szeretők a királyi esküvőn

Volt szeretőktől hemzseg majd Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője. A leendő király négy, majdani hitvese két korábbi partnerét is meghívta a jeles eseményre.

0 Tovább

A kínaiak keresnek Vilmos esküvőjén is

Ez lesz a XXI. századi Nagy-Britannia első meghatározó társadalmi eseménye. Mégis a kínaiak keresnek rajta.

0 Tovább

Lehet-e királynő Vilmos lánya?

Ha a brit kormánynak sikerül keresztülvinnie elképzelését, akkor igen. A mostani alkotmány szerint ugyanis ha fiú is van a közvetlen leszármazottak között, akkor hiába egy lány az elsőszülött, nem örökölheti a trónt.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek