A hírek szerint Görögországban (egészen pontosan Krétán) lehet Jennifer Aniston közelgő esküvője, legalábbis a színésznő és párja, Justin Theroux állítólag ott kerestek helyszínt a lagzinak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Aligha túlzunk, ha azt írjuk, az idei év egyik legnagyobb hollywoodi eseménye lehet Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága. Bár a hivatalos megerősítés még hibádzik, szinte mindenki kész tényként kezeli a lagzit, ennek megfelelően pedig zajlanak a találgatások is a helyszínnel kapcsolatban.

A legújabb elmélet Görögországot (pontosabban: Krétát) valószínűsíti, amit alátámaszthat, hogy a pár legutóbb a szigeten járt.

A 43 éves színésznő persze nem véletlenül házasodna Görögországban, hiszen meglehetősen szoros családi kötelékek fűzik az országhoz. Például Jannisz Anasztaszakisz, aki később, márt Amerikában változtatott nevet John Anistonra és nem más, mint Jennifer apja. (Na, ezt jó hosszan írtuk körül...)

A család még a színésznő gyerekkorában élt is egy évet Görögországban, így aztán tulajdonképpen érthető a nagy keresgélés, melynek során eljutottak az Elounda Beach Hotelhez (melynek a képeit itt megmutatjuk).

A szállodának természetesen komoly nászutasajánlatai vannak, és a 2300 dollár finoman szólva sem fogja anyagi romlásba dönteni a színésznőt, aki nemrég adta el New York-i lakását 6,5 millió dollárért és párjával egy 800 négyzetméteres Bel Air-i házba költözik.

Jennifer Aniston már volt férjnél (ki ne tudná, Brad Pitt volt a szerencsés), akkor Malibun kötötték össze az életüket (egy időre legalábbis...) 2000 júliusában, 200 vendég előtt.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Korrupcióval terjeszkedett a hipermarketlánc

Ön lakna ilyen épületben?

Világsztárok anno

Régi játszóterek világa

Szexbotrány az elnöki palota tetején