Az amerikai színésznő New Yorkba költözik, ahol exkluzív környéken vásárol két lakást, majd összenyitja őket. A kilátás pazar, a belsőn azért van még munka…

Hosszas hezitálás után a jelek szerint mégis döntésre jutott Jennifer Aniston. A Jóbarátok sztárja a New York-i West Village-ben vásárol magának lakást. Pontosabban lakásokat, hiszen a Nyugati 12. utcában fekvő épületben a 17. és a 18. emeleti (utóbbi penthouse) ingatlan is az övé lesz, majd a tervek szerint ezeket összenyitja.

Amikor elnyeri végső állapotát, az így kialakított összesen 250 négyzetméter lakásnak lesz 83 négyzetméternyi terasza is. Hollywoodi mértékkel mérve tulajdonképpen nem is nagy számok ezek. Más kérdés, hogy a tetőterasz körpanorámás kilátást nyújt a városra…

„Mindenképpen egy apartmannál nagyobb lakásra van szüksége, hiszen a ruhatára nem férne el egy kétszobás lakásban” – nyilatkozta egy Jennifer Anistonhoz közeli forrás. (Azért ettől a mondattól nem dobtuk hanyatt magunkat, az lett volna a meglepő, ha elfér…)

A két lakásért összesen 7,7 millió dollárt fizet ki a színésznő, ebből értelemszerűen a penthouse volt a drágább (5,9 milliót kell érte átutalni), míg az egy szinttel lejjebb található ingatlant bagatell 1,8 millióért megkapta.

Magát a házat egyébként 1931-ben építette a neves New York-i ingatlancég, a Bing & Bing Emery Roth tervei alapján.

Fent vagyunk a Facebook-on (csak egy lájk és már szórjuk is a sztorikat), az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!