Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Diktátorok luxusa

Az utóbbi hónapokban a különböző forradalmak kapcsán sok szó esik a diktátorokról, láthatjuk, milyen luxusban is éltek, miközben népük jelentős része nyomorgott. Összeállításunkban nem csak bukott, hanem még regnáló diktátorok luxustárgyai és szenvedélyei között kutakodunk.

4 Tovább

Trükkösen rabolják ki a gazdagokat

A szardíniai Costa Smeraldán található Porto Cervo a milliárdosok egyik kedvenc pihenőhelye. Így aztán a betörőké is, akik körében újfajta módszer terjedt el a gazdagok kifosztására.

0 Tovább

Íme, Abramovics új csodapalotája!

A Chelsea orosz tulajdonosa London legexkluzívabb környékére, Diana hercegnő egykori otthona közelébe költözött, csekély 90 millió fontot (27,5 milliárd forintot) fizetve a 15 hálószobás ingatlanért.

0 Tovább

Amikor már a nevelőnő is multimilliomos

Kevés előkelőbb dolog van egy brit nevelőnőnél - legalábbis így gondolják azok a borzasztóan gazdag orosz, arab és kínai családok, akik az utóbbi években az egekbe tornászták a megfelelő személynek kifizetendő fizetések és juttatások összegét.

0 Tovább

Ezt a luxuslakást adta el Justin Timberlake

Végül sikerrel járt Justin Timberlake, aki - ugyan némi veszteséggel, de - eladta New York-i luxusingatlanát. Aggódni nem kell érte, van másik...

0 Tovább

Íme, a 3 milliárd fontos csodajacht

Minden idők legdrágább jachtját egy malajziai üzletember rendelte meg. A 3 milliárd fontos árban 1 tonna (!!!) arany és platina is benne foglaltatik.

4 Tovább

Ifjú milliárdosok klubja

Az alábbi listán szereplő emberekben van pár közös vonás: fiatalok, milliárdosok és ráadásul a maguk erejéből lettek azzá.


1 Tovább

Lakjon együtt a legnagyobb sztárokkal!

Itt van háza Kate Mossnak, Elizabeth Hurleynek, Kate Winsletnek és még sok sztárnak. Nem, nem valamelyik luxusszigetről beszélünk, ez a hely Londontól másfél órányi autóútra található. Lessünk be együtt!

0 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Lessen be a 9 milliárdos luxusházba!

Vegyük egy világváros (esetünkben New York) egyik legelegánsabb negyedét, egy legendás építészt, valamint egy 1500 négyzetméteres lakóterületű, olasz reneszánsz stílusú házat, tegyünk rá egy 49 millió dolláros árcédulát - és máris megkapjuk az amerikai metropolisz egyik leginkább áhított ingatlanát.

0 Tovább
«
123

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek