A 43 éves amerikai színésznő őszintén beszélt régi és jelenlegi kapcsolatáról, a középkorúvá válásról és arról is, hogy jönnek a fiatalok.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Különös pályafutás Jennifer Anistoné, hiszen a Jóbarátok egykori sztárja úgy szerepel a legkeresettebb színésznők között ma is, hogy igazán nagy sikerfilmet nehéz lenne a nevéhez kötni.

Mégis, 43 évesen jobban néz ki, mint valaha, és úgy tűnik, a nála három évvel fiatalabb Justin Theroux (a lenti képen együtt láthatók) személyében a szerelem is rátalált. Legalábbis ő ezt mondja az InStyle legújabb számának adott interjúban.

Miután mindent megtapasztaltam, amit az ember nem szívesen lát egy társban, ideje arra koncentrálni, amit igazán akarok. Ahogy idősebb leszek, rájövök, melyek azok a tulajdonságok, melyek igazán fontosak egy szerelemben, mi az, ami passzol hozzám és mi az, amit nem akarok” - mondja Jennifer Aniston.

A színésznő szerint már rég túl van a tanulási fázison, és azt állítja, hogy a bulvárlapok vissza-visszatérő „leleplezései” az Angelina Jolie-val folytatott rivalizálásáról merő kitalációk.

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb tévedés vele kapcsolatban, azt feleli: „Rengeteg van. Mégis, a legnagyobb az állítólagos háromszög a volt férjemmel (aki ugye nem más, mint Brad Pitt, az előbb említett Angelina Jolie párja – KT) és az, hogy valamiféle viszály lenne köztünk. Ez a sztori időről időre visszatér a címlapokra, holott semmi köze a valósághoz”.

Jennifer Aniston tisztában van azzal is, hogy hiába néz ki pazarul, 43 évét nem tagadhatja le, márpedig jönnek az új, fiatal rivális színésznők. „Tudják, mitől érzem magam öregnek? Amikor látom a huszonéves lányokat, és arra gondolok: 'Hiszen ugyanolyan idősek vagyunk!'. Könnyű elveszíteni a realitásérzéket” - vall.

Aztán ott vannak azok az esetek, amikor olyan szerepet ajánlanak, melyben egy 17 éves gyerek anyját kellene játszani. Az ember első reakciója, hogy 'nem is vagyok elég idős ehhez!', de aztán rájön, hogy dehogynem. Ugyanakkor nem érzem a korom, fiatalnak érzem magam” - teszi gyorsan hozzá Jennifer Aniston.

A színésznő farmerben és a pasija pólójában érzi magát a leginkább szexinek, de szívesen visel csizmát, farmert, kabátot és sálat. „Imádom a Rag & Bone, a Vince, a Generra farmereit, amit sajnos már nem gyártanak. És persze mindehhez jöhet a fekete bőrdzseki télre”.

Úgy tűnik, negyvenes évei elejére Jennifer Aniston megtalálta az egyensúlyt az életében, és bár nagy filmek nem fűződnek a nevéhez, boldognak tűnik.

Ennél pedig aligha kell több.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Elképesztő képek a legmagasabb függőhídról

Őrületes rock'n'roll házasságok

Megadnád a jelszavad az állásodért?

A világ emberek nélkül

Nagy politikai botrányok