Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mivel etetnek az iskolákban?

Lassan önálló kis gasztrorovattá fejlődünk itt, a Kívül tágasabbon, hiszen a napokban írtunk a brit kórházi menükről, most pedig iskolai körképet adunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Rémes menü az iskolákban

Egy brit kislány saját blogot indított, melyen megmutatja, mi az aktuális menü az iskolai menzán. Bár a blog nem régen indult, máris meglehetős felzúdulást okozott Nagy-Britanniában.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

15 Tovább

Megadnád a jelszavad az állásodért?

Az Egyesült Államokban kirúgás fenyeget egy iskolai asszisztenst, mert nem volt hajlandó megadni az intézmény vezetésének a Facebook-jelszavát. Elgondolkodtató történet következik.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Ötévesen intézetbe küldenék a rossz gyerekeket

Érdekes ötlettel állt elő a brit kormány, melynek tanácsadója szerint már ötéves kortól speciális intézetbe kellene küldeni a magatartási problémákkal küzdő gyerekeket, hogy megelőzzék a későbbi, súlyosabb gondokat.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

4 Tovább

Kirúgták a káromkodó tanárt

Csúnya véget ért egy New York-i tanárnő karrierje, akit rövid úton elbocsátottak, miután először rondán káromkodott egy gyerekkel, majd a fegyelmi eljárás során megpróbált megvesztegetni egy tanulót.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Egy egész osztályt vetkőztettek meztelenre

Hatalmas botrány tört ki Mexikóban, ahol kiderült, hogy egy iskolában egy teljes hatodikos osztályt levetkőztettek a tanárok.

1 Tovább

Egy tanárnő, egy lopott laptop és a szexbotrány

Egy történet, ami annyira hihetetlen, hogy csak igaz lehet (és az is). A szereplők: egy tanárnő, egy lopott laptop és a kettő együttműködéséből létrejött szexbotrány.


0 Tovább

Elképesztő iskolai tiltások

Az ember csak pislog, mint hal a szatyorban, és egyszerűen elképzelni sem tudja, mi vihet egyes iskolákat arra, hogy olyan mindennapos dolgokat, mint a szőlőzsír, a szűk farmer vagy a piros toll betiltsanak. Nem 1952-ben, hanem 2011-ben. Üdvözlet az őrület földjén!

1 Tovább

Szexbotrány az osztálykiránduláson

Két férfit letartóztattak, amiért szexuálisan zaklatták a felügyeletükre bízott lányokat egy külföldi osztálykiránduláson. Az egyik ráadásul az iskola egyik vezetője is volt. Most mindketten előzetesben várják az ítéletet.

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek