Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tüntessük el a tévéket!

Európa-szerte egyre több a túlsúlyos gyerek, ezért szakemberek azt javasolják, a szülők tüntessék el a tévékészülékeket a gyerekszobákból, így is harcolva az elhízás ellen.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Az új sztár: Harry, a törpevíziló

Még csak ma egyhetes Harry, a (brit herceg után elnevezett) törpevíziló, de alighanem máris fajtájának legnagyobb sztárja. Amit, a képeket elnézve, meg tudunk érteni, őszintén szólva.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A víz, ahogyan még sosem látta!

A minapi sokk után kicsit lazábban indítjuk a hetet, méghozzá káprázatos fotókkal. A vízcseppeket egy (saját bevallása szerint) amatőr, Jim Kramer fényképezte le - az eredmény elképesztő.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Brutálisan kivégezték a Mikulást

A kegyetlen tettet egy chicagói műsorvezetőnő hajtotta végre, aki élő adásban rohant ki a Mikulást övező vásárlási őrület ellen, többször megismételve: "Nincs Mikulás!". Azóta bocsánatot kért.

0 Tovább

Élő adásban sztrájkolt a műsorvezető

Elege lett az egyik legnagyobb amerikai celebből, ezért nem volt hajlandó kimondani a nevét. Botrány vagy jó ízlés?

0 Tovább

Mi lesz veled, tévé?

Globális jelenség, hogy egyre nehezebben képes megtartani a fiatal közönséget a televíziózás, amely folyamatosan tért veszít az internettel szemben. Példánk Oroszország, a tapasztalatok viszont alighanem általánosak.

0 Tovább

Leánykérés élő adásban

Komoly összeesküvés előzte meg a leánykérést, amiben benne volt a dél-dakotai KDLT tévé szinte teljes hírstábja. Videó. Meghatottság.

0 Tovább

Manipuláló valóságshow-k: borított a bennfentes

Egyre kevesebben hiszik azt, hogy a tévék nem nyúlnak bele a valóságshow-k menetébe. Ugyanakkor sokszor elég az egészen finom manipuláció, derül ki az egyik legnevesebb amerikai producer vallomásából.

1 Tovább

A legdrágább katasztrófák

Miközben mindenki azt találgatja, vajon mennyibe kerül majd a japán (és a világ-) gazdaságnak a cunamival súlyosbított földrengés (a jóslatok 100 milliárd dollár fölötti összegről szólnak), könnyű megfeledkezni arról, hogy hasonló mértékű pusztítások már korábban is voltak, még ha nem is túl sok. Miközben fejet hajtunk az áldozatok előtt, vessünk egy futó pillantást a legekre.

0 Tovább

Itt az információs világháború

Évek óta kongatják a vészharangot a szakemberek az egyre laposabb, nézhetetlenebb nyugati hírtelevíziók fölött. Most komoly támogatóra leltek, hiszen nem más, mint az amerikai külügyiminiszter kritizálta a csatornákat, az Al Jazeera-t hozva fel pozitív ellenpéldaként.

2 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek