Komoly összeesküvés előzte meg a leánykérést, amiben benne volt a dél-dakotai KDLT tévé szinte teljes hírstábja. Videó. Meghatottság.

 

Klasszikus, már-már giccses amerikai sztori: a középiskolai pomponlány és a suli futballsztárjának szerelme – igaz, kisebb-nagyobb csavarokkal. A fiatalok ugyanis már ismerték egymást a gimnáziumban is, de csak hét évvel később kezdtek együtt járni.

Közben a 2007-es Miss Minnesota a dél-dakotai KDLT esti hírműsorának bemondója lett, és egyik péntek este is ebbéli minőségében ült adásban, amikor műsorvezető-társa, Tom Hanson elkezdte felvezetni a következő összeállítást.

Érdemes megfigyelni Jennifer Hudspeth arcát, amint mondat közben leesik neki, hogy itt bizony az ő szerelméről van szó. A felvezető mondatok után bejátszottak egy előre felvett vallomást Nate Johnsontól, aki közben élőben besétált a stúdióba, ahol megkérte szerelme kezét.

A pár 3 éve van együtt, és aligha árulunk el zsákbamacskát, ha elmondjuk, hogy a nő igent mondott. Íme, a leánykérésről készült felvétel! 

Csatlakozzon a már több mint háromezer tagot számláló Facebook-csoportunkhoz, mert az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti. Jó szórakozást!

A Kívül tágasabbról ajánljuk:

Freddie Mercury új testben

Miért házasodunk rosszul?

Agyonlőtte magát a kétéves kisfiú

Gazdagisztánról ajánljuk

Lessen be Jennifer Lopez új otthonába!

A világ legdrágább farmere

Ilyen autó nincs is!