Elege lett az egyik legnagyobb amerikai celebből, ezért nem volt hajlandó kimondani a nevét. Botrány vagy jó ízlés? 

Szombat lévén lazuljunk mi is egy kicsit, ennek keretében mondjunk nemet a celebkultuszra, csatlakozva a Good Day Dallas című amerikai műsor egyik házigazdájához.

Tim Ryan bevallottan ki nem állhatja Kim Kardashiant, amit speciel meg tudunk érteni, hiszen a hölgy (pontosabban az egész család) klasszikus példája annak, amikor valaki attól celeb, hogy celeb, de hogy mitől is lett azzá, már senki sem tudja pontosan. (Prototípus: Paris Hilton.)

Szóval ebben a bizonyos reggeli műsorban (melynek része persze a hírességek születésnapjának közlése, koruk találgatása és hasonló nyalánkságok – szóval azért az a haj mégis csak korpás egy kicsit...) a következő beszélgetés hangzott el Tim Ryan és műsorvezető-társa, Lauren Przybyl (aki háromszor egymás után gyorsan képes kimondani a nevet, jutalmat érdemel) között. (Videó itt.)

Tim Ryan: Sztrájkolok, ő nem híresség.
Lauren Przybyl: Akkor nevezhetjük reality-sztárnak?
TR: Annak nevezed, aminek akarod, én nem kívánok a születésnapjával foglalkozni.
LP: Egyáltalán nem?
TR: Nem.
LP: Kim Kardashianról van szó.
TR: Még a nevét sem vagyok hajlandó kimondani.
LP: Hú.

A nagy kérdés persze az, hogy Tim Ryan nyerhet-e ebben a csatában (persze, hogy nem). Azért mindig jó látni, amikor az emberi jóérzés egy pillanatra felülkerekedik az ostobaságon.

Ti mit gondoltok?

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.

Korábbi posztjaink közül ajánljuk:

Életét adta a kisbabájáért

Inkább a börtön, mint a munka

Kémbotrány: szex, oroszok és kiutasítás

Erre nincsenek szavak!