Egy most megjelenő könyv megerősíti azt a korábbi pletykát, mely szerint a néhai walesi hercegnőnek nem mással volt viszonya, mint János Károly spanyol királlyal. Az eset még a nyolcvanas évek közepén történt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A ma már 74 éves spanyol király legendás nőimádó hírében áll, a pletykák szerint nem kevesebb mint 1500 nőt vitt ágyba ezek szerint nem akármilyen magánéletbeli karrierje során.

Ha igaz az ezúttal Pilar Eyre (aki már hat kötetet teleírt a spanyol királyi ház viselt dolgairól) könyvében felemlegetett eset, akkor a legnagyobb skalpja minden bizonnyal Diana walesi hercegnő lehetett.

Nagy nőcsábász

A spanyol udvarban állítólag nyílt titok, hogy János Károly a női nem nagy rajongója (az egyetlen ember, aki kimarad az imádatból szegény felesége, a görög származású Zsófia, akivel állítólag 35 éve nem feküdt le), olyannyira, hogy amikor például 2010-ben tüdődaganattal operálták egy barcelonai kórházban, akkor egy Corinne nevű, 25 éves német tolmács „vigasztalta”.

Visszatérve Dianára, a brit és a spanyol királyi család többször is együtt nyaralt a 80-as évek közepén Mallorcán. Károly walesi herceg igazán soha nem tudott ellazulni a napsütésben, míg Diana imádta a jachtokat, a meleget és a laza öltözéket. Utóbbiban pedig finoman szólva is felkeltett János Károly érdeklődését.

Az első közös nyaralás még 1986-ban történt, ezt követően Diana állítólag azt mondta testőrének, Ken Wharfe-nak, hogy a király ráindult. Igaz, ami igaz, János Károly minden ürügyet kitalált, hogy a közelében lehessen.

Az afférról már korábban is jelentek meg hírek a Csatorna túloldalán is, a királyi ház egyik krónikása, Lady Colin Campbell például már jó ideje állítja, hogy a hercegnő és a király között volt valami 1986 augusztusában, majd az azt követő nyáron is.

Diana így akarta féltékennyé tenni Károlyt, de a dolog nem jött be, mert a herceget a legkevésbé sem érdekelte” - állítja Lady Colin.

A hideg görög?

Kérdés persze, hogy mi értelme van felhánytorgatni ezeket a régi dolgokat most, amikor Diana már régóta halott, János Károly pedig – noha még mindig imádja a nőket – régen nyilvánvalóvá tette, hogy soha nem hagyná el a feleségét, akivel három gyerekük és nyolc unokájuk van.

Pilar Eyre azt állítja, Zsófia védelmében írta meg a könyvét, mert „egy olyan macsó társadalomban, mint a spanyol, a királyról kialakult csajozós kép rendkívül népszerűvé tette János Károlyt. Még a nők sem vetik ezt a szemére, ellenkezőleg, imádják, mert így viselkedik. Ugyanakkor még véletlenül sem éreznek így szegény Zsófia iránt, akit hideg, zárkózott külföldinek tartanak. Meg akartam mutatni, mit kellett kiállnia az évek során” - indokolt a szerző.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Igazi ritkaságok: világsztárok a szüleikkel

Milyen szexet akarnak a nők?

Sosem látott képek Marilyn Monroe-ról

Álomotthonból rémálom

Kennedy eltitkolt szexügye