Hillary Clinton, Tony Blair, Szaddam Huszein, Adolf Hitler – jól ismert arcok a világtörténelemből (szerepüket most ne feszegessük…). De mi történik akkor, ha bizonyos házak hasonlítanak rájuk? Vigyázat, vicces képek következnek!

Gondolt már arra, hogy az Ön háza mondjuk Orbán Viktorra hasonlít? Vagy (a kiegyensúlyozottság kedvéért) Gyurcsány Ferencre? Nem? Biztos, hogy jól megnézte?

A walesi Charli Dickenson mindesetre sokat ücsörgött a forgalomban, és feltűnt neki, hogy egy Port Tennatban (Swansea) lévő ház bizony nem másra, mint Adolf Hitlerre hasonlít. Gyorsan fel is tette az internetre, nem is sejtve, mekkora őrületet indít el vele.

A 22 éves hölgy képét aztán felkapta Jimmy Carr komikus is, majd innen elindult világhódító útjára. Az alábbi linkre kattintva bárki meggyőződhet róla, igaza van-e Charlinak, bónuszként egy egész galériát is találhatnak.

Jó szórakozást!

Fent vagyunk a Facebook-on, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Csak egy lájk az egész – bőven megéri…(Ja, és nem hagyjuk cserben a Twitter-hívőket sem, aki ott követne minket, az nyugodt szívvel kattintson ide!)