A népszerű amerikai komikust „lopáson” érték és letartóztatták – hangzott el egy showműsorban, ráadásul ezt maga az érintett mesélte el. Előkerült egy biztonsági kamera felvétele is…

Nem szeretnénk elviccelni a dolgot (na jó, valójában igen!), de a jelek szerint már Amerikába is eljutott Bakács Tibor Settenkedő esete az ellopott szalámival, vagy ha nem, akkor Steve Martin ráérzett a korhangulatra.

Félretennénk a viccet, de nem tudjuk, mert az itt látható videóból bizony kiderül, hogy az egész „lopási ügy” poén a javából. Pedig Dave Letterman „Late Show’-jának az elején egy pillanatra azt hittük, komoly az ügy, alighanem a fent említett eset tett minket erősen hiszékennyé.

Mindenesetre Steve Martin, komikushoz méltóan adta elő magát, a bokáján látható rendőrségi követőről például azt állította, hogy „ez a legújabb hollywoodi trend”.

A biztonsági kamera felvételét látva pedig mi mást is tehetnénk: hangosan röhögünk.

Fent vagyunk a Facebook-on, ahol bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Csak egy lájk az egész – bőven megéri…(Ja, és nem hagyjuk cserben a Twitter-hívőket sem, aki ott követne minket, az nyugodt szívvel kattintson ide!)