Ők az állatvilág akrobatái, de még így is megdöbbentő látni ezeket a képeket, melyek egészen elképesztő képességekről adnak tanúbizonyságot. Páratlan látványban lesz részük, ezt megígérjük!

A fantasztikus képeket egy brit fotós, Brian Bevan fényképezte tavaly ősszel, a saját háza közelében. Az elsősorban természetfotókra specializálódott férfi a nagyapjától örökölt géppel kezdett fényképezni fél évszázaddal ezelőtt.

Imádom a természetet, az élővilágot, de a szürke mókusokról készült képek döntő többsége mozdulatlanul mutatja őket, én pedig valami mást szerettem volna megmutatni” - nyilatkozta a 61 éves Brian Bevan.

Próbáltam megragadni az időbe dermedt pillanatot, amit az emberek általában nem látnak meg, remélem, sikerrel jártam” - tette hozzá.

Türelem kell hozzá, de valójában nem volt igazán nehéz dolgom, mert a mókusok sokkal együttműködőbbek, ha van mit csinálniuk. Az ősz ideális időszak az ilyen fotókhoz, mert ilyenkor nagyon aktívan gyűjtik és ássák el a táplálékot, amiben benne van a nagyszerű fotó lehetősége” - avatott be a titokba Brian Bevan.

Csatlakozz hozzánk és több mint kétezer barátunkhoz a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható!  Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, akkor ajánljuk ezeket is:

Zseniális képek manipulálatlanul

Egy egészen elképesztő mentőakció