Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyavilág: döbbenetes bánásmód

Brutális látvány fogadta azokat az aktivistákat, akik Kínában segítettek feltartóztatni egy teherautót, amely több mint félezer kutyát szállított összezsúfolva. Az állatok éttermek konyháján végezték volna. Megrázó képek következnek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

12 Tovább

A legcukibb állatfotók

Még egy kicsit visszatérünk 2011-re. A tavalyi évben is a jaj-de-édes állatfotók volt az egyik legnépszerűbb téma az interneten, így kihasználjuk az alkalmat és bemutatunk párat a nekünk leginkább tetszők közül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Vega leszel, ha addig élek is!

Szégyenkezve ismerjük be, hogy kissé elmaradtunk a legutóbbi eredményhirdetéssel, melynek kárvallottja Boros Zsolt, aki meggyőző fölénnyel nyerte címadó játékunkat Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Még hogy kesztyűbáb legyek!

Egy ködfoltos párduckölyköt sikerült egészen érdekes pózban lencsevégre kapni az egyik washingtoni állatkertben.

0 Tovább

Meztelen nők után pornó

A PETA mindig is jó érzékkel talált rá azokra a módszerekre, melyekkel fel tudja hívni magára a figyelmet. Az eszközökben nem nagyon válogató állatvédő szervezet ezúttal azt találta ki, hogy pornóoldalt indít.

13 Tovább

Egy élethalálharc drámai képe

A főszereplők egy béka és egy kígyó. Előbbi 20 perces élethalálharcban próbálja meg kiszabadítani magát a kígyó szájából. Hogy sikerült-e, lapozás után eláruljuk.

0 Tovább

Hangyák, ahogyan még sosem látta őket

Egy zseniális ötlet és egy csodálatos megvalósítás nyomán születtek az alábbi képek, melyeken színezett vízcseppeket felszívó hangyák láthatók.

1 Tovább

Hűsölő állatkölykök - melengető képek az őszies hidegben

Bár ezt Magyarországon nehéz elképzelni, azért az északi féltekén jelenleg is nyár van, sőt, bizonyos országokban kifejezetten hőség. Amitől gyakran az állatok is szenvednek és próbálnak hűsölni, ahogyan tudnak.

0 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Az állatvilág akrobatái

Ők az állatvilág akrobatái, de még így is megdöbbentő látni ezeket a képeket, melyek egészen elképesztő képességekről adnak tanúbizonyságot. Páratlan látványban lesz részük, ezt megígérjük!

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek